Spring til indhold

Podcast #3: Tørfisk, Wærebrø’, Go Jul og Godt Nytår

Så er året ved at være ved vejs ende, vi har samlet lidt sjove lydeklip fra vores interview med Tørfisk, og så introducerer vi jer til vores teknikker, PotKarsten!

Derudover prøver vi os med en lidt kortere Podcast denne her gang. Håber i kan li’ den!

  1. Gammel kage til ny kage, To Tykke Tosser på Youtube.
  2. To Tykke Tosser – Chokoladelikørsmagning

To Tykke Tosser til DM i Grill

Nej vi deltager ikke i DM i Grill, vi mener, de andre deltagere skal jo også have en chance. Men vi tropper op med vores kamera, og vi kommer for at snakke med både deltagerne og gæsterne – og så har vi en hemmelig mission som vi selvfølgelig ikke afslører, for den er hemmelig.

Hvis du vil vide mere må du enten dukke op til DM i Grill eller lytte med når vores første fulde sæson bliver offentliggjort til efteråret.

Det foregår d. 25.-26. Juni i Rådhusgården i Svendborg, ses vi? 😀

 

To tykke tosser og en grill

To Tosser Mødes – Tanker og sjove ideer opstår

Når kloge mennesker mødes opstår der kloge ideer, når tossede mennesker mødes så … ja vi fik er tossede med mad og begge to store foto-entusiaster, det startede som en pjattet joke hen over aftensmaden en aften vi havde lavet vores første langtidstilberedte steg. Der blev for sjov sagt at vi burde have vores eget TV Show hvorefter titlen “To Tykke Tosser” opstod. Læs

Hej verden – Nu med blog

Hej Verden – De to tykke tosser har nu fået en blog, vi skal lige have finpudset siden lidt og tegne nogle flotte / sjove billeder, faktisk har vi jo slet ikke rigtig haft nogen hjemmeside. Men nu hvor vi har besluttet at lave en hel sæson må vi hellere få lavet en hjemmeside, derudover vil jeg fortælle lidt om hvad udsendelserne og bloggen kommer til at indeholde.

Læs

← Tilbage til To Tykke Tosser