Spring til indhold

Hej verden – Nu med blog

Hej Verden – De to tykke tosser har nu fået en blog, vi skal lige have finpudset siden lidt og tegne nogle flotte / sjove billeder, faktisk har vi jo slet ikke rigtig haft nogen hjemmeside. Men nu hvor vi har besluttet at lave en hel sæson må vi hellere få lavet en hjemmeside, derudover vil jeg fortælle lidt om hvad udsendelserne og bloggen kommer til at indeholde.

Vi har store planer, vi vil ud i verden og besøge virksomheder og arrangementer der handler om mad, vi vil fokusere på maden og lade tosserierne komme i anden række … selvom det selvfølgelig også er vigtigt!

Det skal være god mad … vi gider ikke helseflip og kaninfodder, der må gerne være salat til maden men vi er begge af den holdning at vegetarisme er en frygtelig diagnose der bør behandles med øjeblikkelig indlæggelse på den mentale og sprød bacon i metervis!

Men altså, naturmad, kemisk mad, teknologisk mad og anderledes mad, mad på nye måde, mad nye steder og med nye mennesker. Vi har tanker og planer om at bygge os en jordovn og vi skal ud og prøve at lave kaninkød, vi har også halvt om halvt en aftale på plads med besøg på et bryggeri, men vi har slet ikke planlagt hele sæsonen endnu så der er plads til flere tossede ideer.

Ligenu arbejder vi på at få logistikken omkring produktion af udsendelserne på plads, det tager lidt tid 😉

← Tilbage til To Tykke Tosser